Optocht

Ieder jaar organiseert de commissie optocht weer “de grootse, de schonste en de allermoiste carnavalsoptocht van de hiel de wirreld”. Deze geweldige optocht maken we niet alleen, dat doen we samen met alle carnavalsclubs uit het Moesland. En uiteraard samen met de vele vrijwilligers die de optocht telkens weer in goede banen weten te leiden. Wat wij in het Moesland ieder jaar weer voor elkaar krijgen, zorgt voor veel respect in ons mooie Moesland en ver daarbuiten.

De commissie optocht bestaat uit een grote groep Moeslanders, die trots zijn op de optocht met z’n vele deelnemers in de verschillende categorieën. Van individuelen, kleine en grote loopgroepen en de wagens. Ook dit jaar hebben wij, met prins Bart d’n Urste, een prins in ons midden die zijn sporen in de Moeslandse optocht wel heeft verdiend. Met zijn club Vûr Mekoar doet prins Bart al jaren lang mee, in de categorie Wagens. Bij de prijsuitreiking van de Moeslandse optocht, heeft hij al meerdere malen op zijn knietjes mogen zitten. En ook meerdere keren de urste prijs bij de wagens mogen behalen. Hierdoor hebben we ook nu weer een prins in ons midden die de wagenbouwers een warm hart toedraagt.

Graag tot ziens op Moesmaandag! En voor iedereen die een bijdrage levert om de optocht tot het hoogtepunt van de carnaval te maken; veel succes en vooral veel plezier!

optocht

 

Commissie optocht (foto: Jan van Ballegooij).

Laatste foto's

 
2019_arena_12_oktober
 
2019 Franse Krant L'Hebdo du Vendredri Reims 5842
 
2019 Franse Krant L'Hebdo du Vendredri Reims 5841
 
2004-weekendblad

Sponsors

Alconweb.jpg
DeGraauwWebdesign.png

Inloggen of Registreer