Ziekenbezoek

Ziekenbezoek in het Moesland, voor jong en ouder!

Carnaval vieren in het Moesland, dat doen we samen. We zoeken elkaar op en hebben het gezellig samen. Carnaval verbroederd, maar carnaval is meer. Carnaval is ook: oog hebben voor elkaar. We zijn er samen verantwoordelijk voor dat carnaval voor iedereen is.

Niet iedereen kan er namelijk bij zijn. Er zijn genoeg Moeszakken en Moeszakkinnen die niet aan kunnen sluiten in de polonaise. Sommigen van hen zijn ziek, wat ouder of kunnen gewoon een steuntje in de rug gebruiken. Ken je zo iemand en wil je hem of haar ook bij het carnaval vieren betrekken? Geef ze dan op voor het ziekenbezoek!

Op vrijdagmiddag 21 en zaterdagochtend 22 februari gaan de prinselijke echtparen met hun gevolg met alle plezier even bij deze mensen langs. Zij worden dan verblijd met een glimlach, een dansje en een kleine carnavalsattentie. Afhankelijk van de leeftijd van de aangemelde persoon, zullen de (jeugd) prins en prinses een bezoekje brengen.

Wanneer je iemand aan wilt melden, doe dat dan uiterlijk 19 februari. Aanmelden kan per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoon (0486 461749, na 18.00 uur).

Commissie Ziekenbezoek

Bregje Spijkers, Esther van Zandvoort, Mariek Geurts van Kessel, Neske Schoonenberg – Schulte

Beter 2 x aangemeld, dan te worden vergeten!

49204058057 7436363cfb c

Laatste foto's

 
2020_brabantsdagblad_08_september
 
2020_Arenalokaal_22_augustus
 
2020_Arenalokaal_01_augustus
 
2020_brabantsdagblad_17_juli_1

Inloggen of Registreer